Personal training

In de DABA Gym is het in beweging blijven en het bewerkstelligen van jouw persoonlijke doelstelling een belangrijk gegeven. Wij willen dan ook graag dat dit op de juiste manier en zo efficiënt mogelijk bereikt wordt. Met de juiste begeleiding weet jij precies waar je staat en ga je net dat stapje verder dan normaal.

Ben je een beginner? Of wil je juist graag je eerste bodybuilding wedstrijd meedoen? Bij DABA Gym Rotterdam vind je de juiste persoon om jou hierbij te begeleiden en te coachen.

Mile Dubroja

Mile is al jaren gespecialiseerd in het coachen van mensen met allerlei doelstellingen. Mile weet met zijn meer dan 30+ jaar ervaring precies wat nodig is voor jouw doelstelling. Hij begeleidt heren en dames tot het podium en weet elke training het onderste uit de pan te halen.
Klaar voor een training met Mile?
Maak een afspraak

Aaron de Bruijn

Aaron combineert eigen ervaring met krachttraining met kennis vanuit de Fysiotherapie en de laatste wetenschappelijke onderzoeken. Wat de doelstelling ook is, hij zal deze jou helpen te behalen met bewezen methodes. Trainen met een (langdurige) blessure? Die mogelijkheid is er ook!
Klaar voor een training met Aaron?
Maak een afspraak

Shayna Hellemun

Shayna die haar eigen methode succesvol op haarzelf heeft toegepast heeft op deze manier al tientallen dames geholpen. Met haar challenges via haar 'Fuck Fat Get Fit' protocol haalt ze jou naar een nieuw fitness level!
Klaar voor een training met Shayna?
Maak een afspraak

© DABA Gym 2018

Alle rechten voorbehouden

Akkeroord 8, 3079ZS te Rotterdam